9ο φιλικό προετοιμασίας

Με σκορ 5-0 κέρδισε η ομάδα μας τον Πανθρακικό στο ένατο φιλικό προετοιμασίας που έγινε σήμερα στο γήπεδο μας.

Μια πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες μας που ικανοποίησαν με την αγωνιστική εικόνα τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα γκολ πέτυχαν ο Τζελίδης με εκτέλεση πέναλτι (20), ο Μπλιός (29’), ο υπό δοκιμή Πιτσόλης (46’), ο Παπαδόπουλος (48’) και ο Κόντος (85’).

Οι συνθεσεις:

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης) Κολιοφούκας (66′ Μπεζυρτζής)Καζαντζίδης (62′ Ρούτσης) Ντόσης (Θεοδοσιάδης) Φραγκούλης (67′ Στάικος) Μκρτσιάν Τζελίδης (Χατζηκυριάκου) Μπλιός (46′ Κυριακίδης Σ.) Παπαδόπουλος (76′ Γεωργιάδης) Χατζηδημητρίου (67′ Ιορδανίδης ) Βάντερσον (46′ Κόντος) Πιτσόλης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης Καλογράνας Γκουντάκης Σιδηρόπουλος Λειβαδιώτης Χακάν Μπαίκαρά Κωσταρέλης Βάσκος ΝικολαΊδης Παχούμης. ΠΑΓΚΟΣ: Ομέρ Φουρκάν Σερκάν Ζωγράφος Γκαγκανάς Κουσίδης Τσώλας Σαπναράς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκαϊτατζής / Παυλίδης -Μπόιτσιος

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής μας Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε: «Σήμερα η ομάδα μας έκανε ένα φιλικό με ομάδα της ίδιας κατηγορίας που προφανώς θα την έχουμε μπροστά μας στον ίδιο όμιλο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το θετικό που κρατάμε από την εμφάνιση μας είναι η διάρκεια με καλή απόδοση που είχε η ομάδα. Δώσαμε πολύ χρόνο σε όλα τα παιδιά και το ευχάριστο είναι ότι ανταποκρίθηκαν όλοι στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Πρέπει να προσέξουμε τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας και στο χρόνο που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.